Hainute unicat, pentru copii unici

Hainutele pe care le realizam (mama si fiica) in micul nostru atelier, sunt creatii unicat sau serii foarte scurte (1 bucata/marime). Investim in crearea lor mult timp, rabdare, toata cunoasterea si fantezia noastra dar si mult suflet.
Fiecare hainuta in parte, fie ca vorbim de o rochita eleganta de bal sau de o bluzita de purtat la joaca, este un proiect unic, pe care il tratam ca atare. Pornim de la o idee, pe care o transpunem intr-o schita, confectionam un tipar, croim, coasem si in final ii dam un plus de stralucire prin broderiile manuale, aplicatiile de margelute, suitasuri sau celelalte elemente decorative.
Toate sunt lucrate cu mare acuratete, atentie pentru detalii din materiale de buna calitate, potrivite pentru copii si delicate cu pielea lor sensibila. In primul rand ne gandim la copii si urmarim ca hainutele sa fie confortabile, usoare si sa le permita micutilor sa se miste cu lejeritate. Fiecare hainuta are o poveste, copiii descopera elemente atractive si astfel le poarta cu mare placere.
Facem totul cu mult drag si rutina nu isi are locul in munca noastra. Hainutele sunt diferite, unice, speciale, precum copilasii care le poarta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: